I Infrateam arbejder vi sammen med vores kunder om at skabe den rigtige IT-infrastruktur. Den der understøtter driften og udviklingen af deres forretning - ikke står i vejen for den. Læs her lidt om de kerneydelser, vi dagligt har fat i og tilbyder vores kunder. En uvildig sparringspartner som ser tingene udefra, er ofte guld værd.System og netværks overvågning

Antallet af enheder på netværk, services og leverancer i brug i den typiske virksomhed er kraftigt stigende. Vi er ekstremt dygtige til at levere proaktivitet i din it afdeling. Vi ved hvordan du skal sikre du er foran dine brugere, med lette økonomiske værktøjer der letter dagligdagen og leverer resultater.

Brochure om PRTG
File Size: 651 kb
File Type: pdf
Download Fil

Datacenter

​Står i og skal have hjælp til at designe, implementere eller servicere jeres infrastrukturløsninger? At tilføje, migrere, flytte eller konsolidere et datacenter, bør ikke ske uden ordentlig planlægning og projektledelse. Hos langt de fleste virksomheder, er dette kun noget som opstår en eller få gange, derfor vil det være klogt at få noget hjælp. I Infrateam er vi vant til at befærde os i datacentre, vi planlægger alt til sidste detalje og har stor success med at hjælpe vores kunder med deres miljøer. Kan vi gøre noget for at hjælpe jer? ​

McDay - Lean APP

Har I behov for et forretningssystem der er skræddersyet til jeres behov og samtidigt gør brug af de bedste komponenter og moduler på markedet? Håndter dine praktiske opgaver og logistik på en let tilgængelig app på alle mobile enheder og webbrowsere. Vi får de tunge tidskrævende papirgange over i et fleksibelt værktøj, og direkte i virksomhedens produktions/økonomi system. Eksempelvis har vi automatiseret et hospitals opgaver til håndværkere, således hele flow af information og udførsel, tidsregistrering og reservedele opsamles og styres. Vi har udviklet en erstatning, for en automobil forhandler kædes papirer til indskrivning og håndtering af reservedele, godkendelser, lejebiler osv. Vi udvikler vha. 4Generations værktøjer med Hurtig applikations udvikling til samtlige platforme og integration af stregkoder, kamera, bluetooth og positionering. Dette sikrer meget hurtige resultater (typisk under 1 måned) og lav udviklingspris. Vi laver løsninger, der passer præcist til de virksomheder vi arbejder for. Her er bedre processer, forankring i organisation, mer- og brugerværdi nøgleord for os. Hvad er din udfordring?
Location Tracking

​Vi har lavet trådløse netværk siden før standarten (802.11). vil laver til dagligt alt inden for trådløst netværk og kan således levere de fleste producenters udstyr. At spore hvor medarbejdere, gæster og udstyr bevæger sig hen, kan være interessant af mange årsager. Det kan være man ønsker at vide hvor der bliver beskidt, hvor der er fejl, om der har være nogle i hemmelige områder, hvor pumpen står eller kunderne bevæger sig, kommer igen osv. Vi løser med det rette værktøj, i stedet for at sælge det værktøj vi har. Lad os høre din udfordring.

Hosting

Vær sikret til fremtiden med en tidssvarende og skalérbar løsning, der kan udvides løbende når behovet opstår og tager udgangspunkt i din virksomheds behov og krav til et professionelt datacenter. Hos Infrateam tilbyder vi Tier 3 hosting som drives 100% virtuelt i en professionelt opsat VMware løsning som sikrer gode svartider, høj oppetid og en fungerende backup. En kernekunde for vores hosting er både dem, der vil have specifikke services placeret uden for eget datacenter - eller dem, der ønsker helt at fjerne lokale servere og placere alt ”i skyen”. Derudover tilbyder vi Hosted Exchange og Sharepoint via SPLA licensering, som giver store muligheder for funktionalitet uden at bruge det meste af økonomien på dyre serverlicenser.VMware NSX, Virtuel Netværk

Den samme revolution der ramte serverne for over 10 år siden er nu kommet til netværkene. Det kan nu lade sig gøre at få langt bedre og mere fleksibel sikkerhed, få verdens billigste 10g firewalls og simplificere ikke blot din installation men også kompetence kravene til dine medarbejdere.

VDI

Endelig er virtuelle PC’ere i dit datacenter blevet modne til produktion. Opnå en ensartet og driftssikker arbejdsplads med samme fleksibilitet som en PC. Vi kan levere løsningerne fra eget hosting-center eller på din platform.

VMware vSAN

Verdens mest stabile producent af virtualisering har nu lavet et virtuelt SAN der kan implementeres direkte på din eksisterende vSphere platform. Økonomien er klart den største fortaler men faktisk er performance et lige så vægtigt argument. Vi har implementeret løsningen i praksis og har den reelle erfaring om hvordan et produkt så komplekst som SAN kan virtualiseres uden at snuble. Må vi vise tale med dig om det passer i din løsning? ​

Wireless Network

Det kan sagtens lade sig gøre at lave trådløse netværk der er kraftige, stabile og fleksible. Det behøver ikke engang være særligt dyrt. Det handler om indsigt og god planlægning. Det første trin i at bygge et trådløst net der skal dække mere end et par kontorer, er at lave en såkaldt "site-survey". Her afdækkes hvorledes bygningen dæmper og forstærker signalet. Vi anvender professionelt udstyr og leverer en rapport der kan anvendes med en hvilken som helst leverandør af udstyr. En typisk installation med mere end 20 brugere, kræver at vi diskuterer hvilken kvalitet der skal kunne leveres for den enkelte klient. Skal der blot være en forbindelse til internet, mulighed for at køre applikationer, måske flere der arbejder i samme lokale ?. Ofte ønsker vore kunder at tilbyde en form for gæstenet som deres samarbejdspartnere, gæster og konsulenter kan anvende risikofrit. Vi har været primus motor i en række større trådløse løsninger rundt om i Danmark hvor vi har høstet stor erfaring med implementering af eksempelvis: Identitets-håndtering, båndbredde-styring, QoS, 802.1x, Radius validering, EduRoam osv. Har i problemer jeres nuværende løsning?