PRTG

PRTG – Når du gerne vil være et skridt foran hele tiden

PRTG er et innovativt produkt overvågning af dine servere, netværk og tjenester. Både lokalt og decentralt. PRTG’s simple og overskuelige brugerflade og måleteknik, giver overblik og svar på din drift-tilstand på sekunder. Et utroligt stabilt produkt, som vi i årevis har brugt og som samtidig ikke sprænger dit budget.
PRTG kan enten tilkøbes som et separat produkt, som du blot køber af os. Det er også muligt at tilkøb en workshop, hvis vi kommer og hjælper med opsætningen af dit nye program, eller den helt store pakke, hvor vi opsætter, overvåger og opdatere dit system, så du altid ved at dit IT-miljø kører på 100% 99% af tiden

Produktet

Vi starter altid ud med at tage en afklaringssnak med kunden, så vi ved, hvad deres behov er, så vi kan finde det helt rigtige produkt til dem, som kan købes lige fra 500 sensorer til uendeligt antal sensorer. Det er altid muligt at op- eller nedgraderer antallet af sensorer, hvis dette skulle være nødvendigt.

Vi drifter din IT-infrastuktur, enten hos jer eller virtuelt

Hos Infrateam har dagsordenen i årevis været effektivitet og optimal udnyttelse af ressourcer. Vi er en seriøs og kompetent leverandør af IT-infrastruktur og drift af IT-løsninger. Vores fokus er på lange og tætte relationer, i stedet for hurtig vækst, hvilket også betyder at vi har mange kunder, som vi har driftet IT-løsninger for igennem en lang årrække.
Vores medarbejdere er alle meget brede i deres profil og vi kan derfor tilbyde drift indenfor blandt andet: Netværk, Wi-Fi, Servere, SAN, Backup, AD, OS, Linux, hosting, virtualisering, licensering, sharepoint, Office 365 samt meget, meget mere. Vi har erfaring med at arbejde sammen med virksomheder af alle størrelser, lige fra 2 brugere til 6000 brugere. Så der er ikke en opgave der er for lille eller for stor til os.
Created with Sketch.

Fuld kontrol

Skab fuld kontrol og overblik over din IT-infrastruktur med PRTG og hav altid fingeren på pulsen med, hvad der sker i dit miljø
Created with Sketch.

Spar penge

Med PRTG får du et uovertruffent produkt til billige penge, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Få det hele, men til en god pris.
Created with Sketch.

Fremtidssikring

Med PRTG kan du bl.a. overvåge dit hardware, så du ved hvornår du skal udskifte eller udvide din infrastruktur, før det er for sent.

Er du klar til at høre mere?Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom forbi vores kontor.

INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk