about

Hvem er Infrateam?

Historien om Infrateam

Infrateam er startet i 2004 som et eksperiment. Ja det lyder lidt tosset, men sådan var det. vi ønskede at se om vi kunne drive en infrastruktur virksomhed uden sælgere, ved bare at passe sit arbejde overfor kunderne og dermed ikke skulle sælge noget hele tide. Det lyder måske simpelt nu, men dengang var det grænseoverskridende ikke at have sælgere der ringede rundt og forsøgte at sælge nye servere og netværk.

Det har vist sig at være en god idé med ikke at være afhængige af sælgere, men derimod vores gode forhold til vores kunder.
Vi beskæftiger i dag 12 ansatte og 90% af vores forretning kommer fra eksisterende kunder.

Når jeg siger at vi ikke har nogle sælgere, er det ikke helt korrekt. Vi har faktisk én sælger, Rikke, for nogen skal håndtere når du bestiller en ny licens eller mangler et tilbud på en ny firewall.

Lige for tiden er vi gået meget ind på markedet for Open-source, Linux og lignende til professionel Enterprise brug. Det er ikke nyt, men vi mener at tiden er kommet, hvor det er modent nok til seriøs anvendelse for alle

IT-Support til alle udfordringer

Der er ingen udfordringer, for store eller for små, som vi ikke kan hjælpe med!

Infrateams mission har altid været at hjælpe virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale med vores hjælp! Så er du klar til at opnå dit fulde potentiale? Kontakt os i dag!
INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk