Overvågning

Overvågning

Med datacenter “As A Service” sørger Infrateam for serverhosting af kundens interne IT-infrastruktur i vores datacenter. På den måde er det ikke nødvendigt for kunden at skulle være bekymret for om deres systemer kører, da vi sørger for at vedligeholde, reparere og overvåge jeres IT-infrastruktur.

Intro

Vi drifter dit datacenter i vores datacenter eller på jeres lokation

Har du ikke mulighed for at have et serverrum stående din lokation? Eller har du ikke ekspertisen til selv at drive dine virtuelle maskiner? Bare rolig! det er det vi er her for. Infrateam hjælper dig med at opsætte, overvåge, opdaterer og udskifte jeres udstyr, hvis i vælger at have jeres datacenter, i vores sikrede datacenter.
Ved at lade Infrateam om at hoste jeres datacenter skal i ikke tænke på store investeringer til nye servere, hos os er det nemt at op og nedjusterejeres plads, alt efter jeres behov. I betaler nemlig altid kun for det i bruger af plads. Ønsker i blot overvågning, opsætning, opdatering mm. i eget datacenter, så er det også noget vi kan hjælpe med!
Created with Sketch.

Outsourcing

Vi kan drifte jeres datacenter både ude hos jer, eller gennem vores datacenter. På den måde ved i altid at der er styr på jeres datacenter
Created with Sketch.

Sikkerhed

Sikkerheden er altid i top når du bruger Infrateam til at drifte dit datacenter. Både i vores sikret datacenter eller ude på jeres egen lokation
Created with Sketch.

Få frigjort tid

Vi overtager de opgaver vi er allerbedst til, så i får frigjort tid til det i er bedst til og derfor udnytte jeres fulde potentiale
processen

Et hold af erfarne IT-konsulent,
til at drifte dit datacenter

Ved at lade Infrateam stå for dit Backup system skal du ikke tænke over bekymringerne. Vi hjælper dig med at finde jeres behov, sådan så vi kan udfører vores arbejde på bedste vis. Uden store investeringer fra jeres ende. Vores aftaler er sat sådan op at i kun betaler for det plads i bruger og der er derfor en stor fleksibilitet i vores pakker. Du behøver altså ikke at betale høje månedlige ydelser for plads, som du ikke bruger.
Vi gør det nemt og bekymringsfrit for jer! Vi opsætter jeres backup system. Vi overvåger, opdaterer og tester jeres backup og gendanner tabt data, hvis uheldet skulle være ude! Så vil du slippe for dyre og forkerte løsninger? Tabte filer der ikke kan gendannes? Stoppe med at være sårbar overfor hacker- eller ransomeangreb? Så er det Infrateam du skal kontakte i dag, så vi kan sikre din data i morgen.
BEHOVSBESKRIVELSE IMPLEMENTERING OPFØLGNING
CASE

KOMBIT?

Infrateam tilbyder et ekstra lag af sikkerhed, således at du i tilfælde af ransomware angreb, løbende kan gemme dine data på en helt sikker placering, der hverken kan blive inficeret, slettet eller på anden måde manipuleret.
Kom i gang

Er du klar til at høre mere?Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom forbi vores kontor.

INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk