Løsninger & Services

Løsninger & Services

Vi hjælper jer med at løse jeres komplekse
IT-udfordringer. På den måde får i mere tid i hverdagen til det I er bedst til og overlader jeres IT-infrastruktur til os, da det er det vi er bedst til!
En uvildig sparringspartner som ser tingene udefra – er ofte guld værd

I samarbejde med vores kunder får vi skabt den rigtige IT-infrastruktur, så vi understøtter driften og udviklingen af deres forretning

DRIFT

Vi drifter jeres IT-afdeling enten på jeres lokation eller fra vores eget kontor

Få tilknyttet et hold af rutinerede IT konsulenter med lang driftserfaring. Vi løser de opgaver som giver flaskehalse i IT afdelingen, så i kan få frigjort tid til det i helst vil arbejde med.
DATACENTER

Vi leverer overvågning af dit servermiljø og virtuelle maskiner

Vi sørger for at din data er sikret i vores servermiljø, Samtidig med at vi overvåger, opdaterer og udskifte hardware løbende, uden mere betaling.
BACKUP

Vi sikrer dine data
med backup både on- og offsite

Infrateam tilbyder et ekstra lag af sikkerhed, således at du i tilfælde af ransomware angreb, løbende kan gemme dine data på en helt sikker placering, der hverken kan blive inficeret, slettet eller på anden måde manipuleret.
OVERVÅGNING

Vi overvåger dit netværk mm. og reagere på alarmer, så du har en minimum nedetid

Et hold af specialister er klar 24/7 til at overvåge dit netværk, så din virksomhed altid kan præstere sit bedste samtidig med at i bliver advaret, hvis jeres udstyr er ved at løbe tør for plads, eller nedbryde.
VORES TILGANG

Sådan går vi til opgaven

Created with Sketch.

indsigt og behov

Vi udarbejder en behovsbeskrivelse i samarbejde med kunden for at få dybere indsigt og forventningsafstemme det videre forløb.
Created with Sketch.

Møde og planlægning

Kernen til et godt stykke arbejde, er planlægning. Jo mere der kan planlægges, desto mindre overraskelser er der når arbejdet påbegyndes, dette spare jeres og vores tid.
Created with Sketch.

Implementering

Under implementeringen, bliver visionen til virkelighed. Den komplette løsning gennemtestes, så ingen fejl opstår når vi har forladt adressen.
Created with Sketch.

Opfølgning

Vi følger altid op på vores samarbejde og kvalitetssikrer løbende. Din tilfredshed og dit resultat er det eneste, vi bekymrer os om.

Er du klar til at høre mere?Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom forbi vores kontor.

INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk