SMSEagle

SMSEagle ─ Når du gerne vil kunne kommunikere sikkert

Nogle alarmer fra f.eks. et overvågningssystem er særlig kritiske. Det kan derfor være en god idé at udsende disse i en sms besked til den ansvarlige vagtmedarbejder, ved siden af den traditionelle afsendte alarm via f.eks. e-mail. På den måde kan man være i forkøbet for ulæste mails udenfor almindelig arbejdstid, hvor mails sjældent bliver læst.
Drejer alarmen sig eksempelvis om en VPN forbindelse der er nede, er det godt hvis dette bliver opdaget før der har været for meget nedetid, stoppet alarm eller lignende, fordi alarmen kun er kommet på en e-mail. Så hvis du gerne vil have en sikker SMS udsendelse til alarmer eller andre vigtige beskeder som du vil være sikker på at folk har læst.

Produktet

Udover de 6 forskellige varianter af SMSEagle, er det også muligt at tilkøbe forskellige accessories og udvidelser. Der findes eksterne antenner for endnu bedre mobildækning samt andre smarte produkter. SMSEagle bliver købt med enten 1, 3 eller 5 års garanti og support fra producenten og kan herefter løbende forlænges.

Læs mere her:
smseagle.eu

Hvorfor gå med en SMSEagle?

I Infrateam er vi SMSEagle partnere og grunden til vores valg af netop denne hardware er producentens høje kvalitet og driftssikkerhed, som matcher den anvendelse og krav til stabilitet, som vores kunders brug af produktet stiller krav til.
Du kan vælge at købe hardwaren for sig selv og selv installere den, eller du kan tilkøbe opsætningen af din SMSEagle gennem os og vi vil hjælpe dig med implementeringen af din SMSEagle, så du er godt på vej til sikker SMS kommunikation.
Created with Sketch.

Hardwaren

Der findes 6 forskellige udgaver af SMS-eaglen, som rammer alle behov
Created with Sketch.

Sikkerhed

Høj sikkerhed når du vælger en SMSEagle som dit hardware til at udsende SMS alarmer
Created with Sketch.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt at opsætte, så du kan slippe for bekymringerne og trygt overlade alarmenudsendelse til dit SMSEagle udstyr

Er du klar til at høre mere?Hvis du er blevet mere nysgerrig og gerne vil høre mere eller købe en SMSEagle, kontakt Jacob via kontaktformularen her eller ring til os.

INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk