Backup

Backup

Med Backup “As A Service” sørger Infrateam for regelmæssig backup af kundens data. På den måde ved du altid at din data er sikret mod potentielle hackere- og ransomangreb eller et almindeligt nedbrud. Vi kører regelmæssige restore tests, så vi altid er sikre på at vi kan gendanne din data, hvis nu uheldet skulle være ude.

Intro

Vi sørger for at du aldrig står i en situation, hvor din data går tabt

Vi ved allesammen godt at backup er vigtigt og de fleste virksomheder allerede har en eller anden form for backupsystem, men i Infrateam tager vi skridtet videre og sikre at dit backup system fungerer optimalt, hvis uheldet skulle være ude og du mister eller får låst din originale data. Og hvordan gør vi så det, tænker du måske?
Det gør vi ved at lave regelmæssige restore tests, hvor vi tjekker at vi altid kan få dataen tilbage fra backup systemet. Det vil sige at vi tester vores kunders data og sikre at de kan få det tilbage, hvis uheldet skulle være ude. Så udover et sikkert Backup system, ved du også at din data kan komme korrekt tilbage igen.
Created with Sketch.

Outsourcing

Vi sørger for at jeres Backup system fungerer optimalt, begge veje! Jeres data er sikret og kan altid gendannes uden problemer
Created with Sketch.

Sikkerhed

Sikkerheden er altid i top, når du vælger at bruge Infrateam til dit Backup system, så din data altid vil være sikret, mod alle tænkelige udfordringer
Created with Sketch.

Få frigjort tid

Vi overtager de opgaver vi er allerbedst til, så i får frigjort tid til det i er bedst til og derfor kan udnytte jeres fulde potentiale
processen

Du får altid den bedste ekspertise der findes

Ved at lade Infrateam stå for dit Backup system skal du ikke tænke over bekymringerne. Vi hjælper dig med at finde jeres behov, sådan så vi kan udfører vores arbejde på bedste vis. Uden store investeringer fra jeres ende. Vores aftaler er sat sådan op at i kun betaler for det plads i bruger og der er derfor en stor fleksibilitet i vores pakker. Du behøver altså ikke at betale høje månedlige ydelser for plads, som du ikke bruger.
Vi gør det nemt og bekymringsfrit for jer! Vi opsætter jeres backup system. Vi overvåger, opdaterer og tester jeres backup og gendanner tabt data, hvis uheldet skulle være ude! Så vil du slippe for dyre og forkerte løsninger? Tabte filer der ikke kan gendannes? Stoppe med at være sårbar overfor hacker- eller ransomeangreb? Så er det Infrateam du skal kontakte i dag, så vi kan sikre din data i morgen.
BEHOVSBESKRIVELSE IMPLEMENTERING OPFØLGNING
CASE

En eller anden virksomhed

Infrateam tilbyder et ekstra lag af sikkerhed, således at du i tilfælde af ransomware angreb, løbende kan gemme dine data på en helt sikker placering, der hverken kan blive inficeret, slettet eller på anden måde manipuleret.
Kom i gang

Er du klar til at høre mere?Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom forbi vores kontor.

INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk