Drift af IT opgaver

Drift af din IT- Infrastruktur

Vi løser komplekse tekniske udfordringer og tager os af de daglige opgaver, som dukker op i en enhver virksomhed. Vi sikre altid at vores support er lavet specielt efter jeres behov, så i har størst chance for succes.

Intro

Vi drifter din IT-infrastuktur, enten hos jer eller virtuelt

Hos Infrateam har dagsordenen i årevis været effektivitet og optimal udnyttelse af ressourcer. Vi er en seriøs og kompetent leverandør af IT-infrastruktur og drift af IT-løsninger. Vores fokus er på lange og tætte relationer, i stedet for hurtig vækst, hvilket også betyder at vi har mange kunder, som vi har driftet IT-løsninger for igennem en lang årrække.
Vores medarbejdere er alle meget brede i deres profil og vi kan derfor tilbyde drift indenfor blandt andet: Netværk, Wi-Fi, Servere, SAN, Backup, AD, OS, Linux, hosting, virtualisering, licensering, sharepoint, Office 365 samt meget, meget mere. Vi har erfaring med at arbejde sammen med virksomheder af alle størrelser, lige fra 2 brugere til 6000 brugere. Så der er ikke en opgave der er for lille eller for stor til os.
Created with Sketch.

Outsourcing

Vi kan drifte jeres IT-løsninger både ude hos jer eller outsource det til vores kontor. På den måde kan vi hjælpe jer 24/7
Created with Sketch.

Sikkerhed

Sikkerheden er altid i top når du bruger Infrateam som din IT-support afdeling. Vi kan sørge for at i er sikret mod potentielle angreb
Created with Sketch.

Få frigjort tid

Vi overtager de opgaver vi er allerbedst til, så i får frigjort tid til det i er bedst til og derfor udnytte jeres fulde potentiale.
processen

Rutinerede IT konsulenter
med lang driftserfaring

Ved at lade Infrateam stå for dit Backup system skal du ikke tænke over bekymringerne. Vi hjælper dig med at finde jeres behov, sådan så vi kan udfører vores arbejde på bedste vis. Uden store investeringer fra jeres ende. Vores aftaler er sat sådan op at i kun betaler for det plads i bruger og der er derfor en stor fleksibilitet i vores pakker. Du behøver altså ikke at betale høje månedlige ydelser for plads, som du ikke bruger.
Vi gør det nemt og bekymringsfrit for jer! Vi opsætter jeres backup system. Vi overvåger, opdaterer og tester jeres backup og gendanner tabt data, hvis uheldet skulle være ude! Så vil du slippe for dyre og forkerte løsninger? Tabte filer der ikke kan gendannes? Stoppe med at være sårbar overfor hacker- eller ransomeangreb? Så er det Infrateam du skal kontakte i dag, så vi kan sikre din data i morgen.
BEHOVSBESKRIVELSE IMPLEMENTERING OPFØLGNING
CASE

Bla Bla Bla

Infrateam tilbyder et ekstra lag af sikkerhed, således at du i tilfælde af ransomware angreb, løbende kan gemme dine data på en helt sikker placering, der hverken kan blive inficeret, slettet eller på anden måde manipuleret.
Kom i gang

Er du klar til at høre mere?Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom forbi vores kontor.

INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk