Teamet

Jeppe Degnbol

Jeppe er direktør i Infrateam og har altid en finger på pulsen. Han har en solid baggrund indenfor IT med meget stor variation, der ruster ham til at håndtere en bred vifte af udfordringer. Den viden bruger han, når både skal lave tilbud eller bliver sendt i marken for at arbejde med komplekse IT-Infrastrukturer.

Direktør & IT-konsulent

Linkedin

Rasmus Fachmann

Rasmus arbejder hos Infrateam som projektleder med mere end 10 års erfaring indenfor IT-projektledelse og udvikling af digitaliseringsløsninger. Han har en stor forståelse for forretningsudvikling og værdiskabelse. Rasmus sikre at vores projekter bliver afleveret til tiden og altid rammer vores kunders behov.

Partner & Projektleder

Linkedin

Danny Lindholm

Danny er partner i Infrateam og arbejder som IT-konsulent. Han er meget ambitiøs og har en stor viden indenfor en lang række teknologier og er altid klar til at lærer om et nyt emne, hvis muligheden byder sig. På den måde finder han altid en løsning på jeres problemer og han gør alt for at levere det bedste resultat til kunderne.

Partner & IT-konsulent

Linkedin

Jesper Elmvang

Jesper sidder med ansvaret for driften af flere af vores kunder, store som små, i Infrateam. Med hans mange års erfaring indenfor drift af IT-infrastruktur er han altid klar til at leverer den bedste løsning til vores kunder, indenfor arbejdsgange og vedligeholdelse af deres drift.

Driftsansvarlig

René Jørgensen

René er ansat som IT-arkitekt i Infrateam, indgår i teamet af specialister, som hjælper vores kunder med deres IT-udfordringer. Renés spids kompetencer er bland andet indenfor: Servermiljø, Backup, Netværk, Linux og meget, meget mere.

IT-konsulent

Linkedin

Lasse Skov Delfs

Lasse arbejder som IT-Konsulent her i Infrateam og bruger sine mange års erfaring som IT-konsulent for flere større virksomheder til at kunne klare dagligdagens opgaver og problemstillinger. Lasses baggrund gør at han har tillært sig mange forskellige kompetencer, som han gør brug af, når kunder har en udfordring, som de skal have hjælp med.

IT-Konsulent

Linkedin

Jacob Andreasen

Udover at være ansat som IT-konsulent i Infrateam, kan Jacob nok bedst beskrives som en schweizerkniv. Jacob har en del erfaring indenfor hosting branchen, hvor han har arbejdet med stort set alle serverplatforme

IT-Konsulent

Linkedin

Dan Jensen

Dan arbejder som IT.-konsulent for vores kunder, store som små. Dan har mere end 25 års erfaring, indenfor IT og ved derfor, hvordan næsten alle opgaver løses og hvis ikke, er han ikke bange for at finde frem til., hvordan opgaven skal løses.

IT-Konsulent

Linkedin

Laurits Frimann

Laurits er ansat som IT-Konsulent her i Infrateam. Hans arbejde består mest i at programmere for os og vores kunder. Ellers så sidder han og arbejder med lidt forskellige kunder indenfor en masse forskellige emner og fagområder.

IT-Konsulent

Linkedin

Johan Køhler

Johan er ansat som datatekniker elev her i Infrateam og er allerede nu en god IT-konsulent og arbejder i samarbejde med de andre IT-konsulenter sammen med Kunderne. Hans speciale ligger bl.a. indenfor SMSEagles, PRTG og netværk.

Elev

Linkedin

Nikolaj Mathiesen

Nikolaj er ansat som datatekniker elev her i Infrateam og det er vi meget glade for. Han er ved at uddanne sig med speciale i Infrastruktur, hvilket kommer til kende i hans daglige arbejde, hvor han arbejder med Microsoft løsninger i begge ender af Hybrid miljøer, Cloud og on-premise. Han kan godt lide arbejdsover der drejer sig om problemløsninger..

Elev

Linkedin

Jeanette Krohn Lehmann

Jeanette er ansat som Controller i Infrateam. Hun står blandt andet for den daglige administration af bogholderiet, samt sikre en professionel fakturering til vores kunder.
Med sine mange års erfaring indenfor det administrative område, har hun altid en professionel og konstruktiv tilgang, til den brede vifte af interne opgaver hun håndterer.
Derudover er hun den venlige stemme i telefonen, når kunderne ringer.

Controller

Linkedin

Medarbejdere

IT-Konsulenter

Jeppe Møller

Direktør & IT-Konsulent

Rasmus Fachmann

Partner & Projektleder

Danny Lindholm

Partner & IT-Konsulent

Jesper Elmvang

Driftsansvarlig

Lasse Skov Delfs

IT-Konsulent

Jacob Andreasen

IT-Konsulent

Dan Jensen

IT-Konsulent

René Jørgensen

IT-Konsulent

Laurits Frimann

IT-Konsulent
Elever

Johan Køhler

Datatekniker elev

Nikolaj Mathiesen

Datatekniker elev
… og de andre kloge hoveder

Jeanette Krohn Lehmann

Controller
INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk