Cases

processen

Rutinerede IT konsulenter
med lang driftserfaring

Som din eksterne IT-afdeling, kan vi levere en række services, til daglig brug i virksomheden, men med en helt anden fleksibilitet end I er vant til. Med vores “As A Service” produkt term, betaler I kun for det forbrug I har haft.
Med vores drift af jeres IT-infrastruktur, kan i nemt oprette sager via en helpdesk direkte ind til vores IT-konsulenter, hvor i selv kan følge med online, hvor langt vi er med jeres sager.
Inden opstart af alle nye samarbejder, sørger vi altid for at lave en grundig forventningsafstemning, hvor vi får dækket alle kundens behov. Denne forventningsafstemning kommer til at danne grundlag for det videregående projekt. Vi sørger også altid for at have møder løbende med kunderne, så vi altid har en finger på pulsen hos kunden
BEHOVSBESKRIVELSE IMPLEMENTERING OPFØLGNING

Processen

Vi starter ud med at lave en behovsbeskrivelse samt en forventningsafstemning for at finde ud af, hvordan projektet skal implementeres. Vi sørger for at have en tæt relation til vores kunder under implementeringen, så vi altid er sikre på, at løsningen dækker alle kundens behov. Det er også derfor at vi regelmæssigt holder opfølgningsmøder med kunden, så vi kan arbejde videre, med både den ris og ros der måtte være.

Vi drifter din IT-infrastuktur, enten hos jer eller virtuelt

Hos Infrateam har dagsordenen i årevis været effektivitet og optimal udnyttelse af ressourcer. Vi er en seriøs og kompetent leverandør af IT-infrastruktur og drift af IT-løsninger. Vores fokus er på lange og tætte relationer, i stedet for hurtig vækst, hvilket også betyder at vi har mange kunder, som vi har driftet IT-løsninger for igennem en lang årrække.
Vores medarbejdere er alle meget brede i deres profil og vi kan derfor tilbyde drift indenfor blandt andet: Netværk, Wi-Fi, Servere, SAN, Backup, AD, OS, Linux, hosting, virtualisering, licensering, sharepoint, Office 365 samt meget, meget mere. Vi har erfaring med at arbejde sammen med virksomheder af alle størrelser, lige fra 2 brugere til 6000 brugere. Så der er ikke en opgave der er for lille eller for stor til os.
Created with Sketch.

Outsourcing

Vi kan drifte jeres IT-løsninger både ude hos jer eller outsource det til vores kontor. På den måde kan vi hjælpe jer 24/7
Created with Sketch.

Sikkerhed

Sikkerheden er altid i top når du bruger Infrateam som din IT-support afdeling. Vi kan sørge for at i er sikret mod potentielle angreb
Created with Sketch.

Få frigjort tid

Vi overtager de opgaver vi er allerbedst til, så i får frigjort tid til det i er bedst til og derfor udnytte jeres fulde potentiale.

Er du klar til at høre mere?Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom forbi vores kontor.

INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk