Zero RF

Zero carbon footprint Datacenter

Vi har i mange år leveret nye datacentre, ombygget, moderniseret og renoveret eksisterende samt energioptimeret driften.
Vi synes tiden er inde netop nu hvor verden er presset af Ruslands kvælertag på gas og olie, at gøre vores til at mindske forbruget.
Derfor har vi udviklet et datacenter som kan køres så effektivt som muligt på så meget vedvarende energi som muligt. I tilgift genanvender vi varmen og sender den overskydende strøm ud i nettet der hvor der er mest brug for den i spidsbelastnings perioderne.

Sikkerhed

Vort datacenter anvender hyperconvergerede komponenter således både firewall, storage, backup, netværk osv, alt sammen køres på industristandart servere. Vi anvender iøvrigt genbrugte servere fra nogen af verdens store datacentre.

Desuden er datacenteret beskyttet fysisk mod indbrud

Vindenergi

Vinde energi er en af de 3 hovedenergi kilder til driften af vores datacenter

Solceller

Solceller placeret umiddelbart i forbindelse med vores datacenter levere direkte strøm til vores datacener

Batterier

Vind og solenergi lageres i vores batterier og sikre driften på tidspunkter unden vind og solenergi

Optimal udnyttelse af grøn energi

Ved af vores egenudviklet forcast system sørger vi forat der altid opnåes den mest optimale brug af den grønne energi. Når det blæser og er solskin om formiddagen, men skyer og mild vind kommer om eftermiddagen sørger vores sytem for at gemme den ekstra energi der produceres så den kan bruges om eftermiddagen. På denne måde forsøger vi at bygge bro mellem de tidspunkter hvor sol og vind ikke kan levere en optimal forsyning.

Ved at høste varmeudviklingen i datacentret fra server og batteridrift kan vi opvarme en mindre kontorbygning. Vi anvender naturligvis allerede kendt teknologi, blot sammensat på en kreativ måde

Vi leverer vor datacenter løsning i en container som udgangspunkt. Ideen er at arbejde hen imod en løsning der fysisk kan placeres hvor der er overskud af energi. Idag investerer mange virksomheder i vedvarende energi, men de kan ikke bruge al energien når den produceres, og ofte kan elnettet ikke håndtere at aftage al energien når der produceres mest og forbruges mindst.
Containeren er udstyret med batterier således datacenteret kan tage overskudsproduktionen og anvende den til drift i nogle dage.
Driftsoptimeret anvendelse af sol og vindenergi. Det giver god mening at opsætte solceller, de generer ikke mange, men de kræver meget areal og kan ikke levere den store mængde energi om vinteren på vore breddegrader. Vi har undersøgt mulighederne for at anvende vindmøller, men de er faktisk kun reelt grønne når de når op over en vis størrelse. Derfor samarbejder vi med vindpust, der sælger energi fra vindmøller rundt omkring i Danmark. Ved at udstyre vort datacenter med et meget stort batteri, kan vi høste sol og vind når det er tilgængeligt og i tilgift levere til nettet når der er brug for det i spidsbelastninger. Der skal vi ikke bruge det da vort forbrug er nogenlunde konstant.
Kom i gang

Er du klar til at høre mere?Kontakt os for en uforpligtende snak, eller kom forbi vores kontor.

INFO
FØLG OS
FIND OS
Infrateam
Roholtevej 1
DK-4640 Faxe
CVR: 32774695
© 2022 Copyright: infrateam.dk